فوت و فن های تهیه حلوا؛ عطر و طعمی بی نظیر

به گزارش وبلاگ عالی، حلوا را چه به عنوان یک دسر، چه به عنوان یک نذری و چه به عنوان یک شیرینی در مراسم های ترحیم در نظر بگیریم، جذاب است و هواداران خاص خود را دارد.

فوت و فن های تهیه حلوا؛ عطر و طعمی بی نظیر

به گزارش وبلاگ عالی به نقل از ایرنا، حلوا را چه به عنوان یک دسر، چه به عنوان یک نذری و چه به عنوان یک شیرینی در مراسم های ترحیم در نظر بگیریم، جذاب است و هواداران خاص خود را دارد.

مواد لازم برای تهیه حلوا:

آرد گندم 2 پیمانهشکر 1 پیمانهروغن 1 پیمانهگلاب نیم پیمانهپودر هل 1/2 قاشق چای خوریپودر زعفران 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه شیره حلوا:

- برای تهیه شیره باید شکر ، آب ، گلاب ، زعفران و هل را مخلوط کنید و درون قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا حدود 10 دقیقه بجوشد.

- سعی کنید شیره را قبل از آغاز فرآیند پخت حلوا آماده کنید.

طرز تهیه و دستور پخت حلوا:

- ابتدا آرد را به آرامی الک نموده و به ظرف روی شعله متوسط بریزید. آرد را تا تغییر رنگ کم کم و تدریجی تفت دهید.

- توجه داشته باشید تغییر رنگ ناگهانی آرد می تواند حلوای شما را تیره رنگ کند.

- روغن را به صورت تدریجی به آن اضافه کنید و آنقدر تفت بدهید که آرد شما به صورت تدریجی رنگ بگیرد.

- پس از آن حرارت را کم کنید و شیره حلوا را همزمانی که به آرد اضافه می کنید تفت دهید تا به همه قسمت ها برسد.

فوت و فن ها:

1. تهیه آرد و روغن مناسب یکی از اصلی ترین نکاتی است که باید هنگام طبخ حلوا در نظر داشته باشید.

2. الک کردن درست و با حوصله آرد را نباید فراموش کنید. اگر آرد را با حوصله الک نکنید ممکن است آرد در حلوای شما به صورت گوله باشد.

3. سعی کنید از روغن های زعفرانی، طلایی یا حیوانی بهره ببرید.

4. دانه های هل را به صورت کامل آسیاب کنید تا زیر دندان هنگام میل کردن حلوا نیایند.

5. در ریختن زعفران زیاده روی نکنید چرا که باعث می گردد حلوای شما به زردی بزند.

6. حلوای شما نباید ته بگیرد. به همین دلیل باید دائما آرد را تفت بدهید و آن را رها نکنید.

7. حرارت زیاد باعث می گردد حلوای شما رنگ تیره ای بگیرد. در تمامی مراحل پخت از حرارت ملایم بهره ببرید.

8. سعی کنید از آردهای سبوس دار مانند آردهای نان سنگک بهره ببرید.

9. استفاده از عرق هل نیز در دقایق پایانی طبق حلوا می تواند عطر خوبی به حلوای شما بدهد.

10. آهسته و پیوسته طبخ کردن یکی از اصلی ترین فوت وفن های درست کردن حلواست.

منبع: جام جم آنلاین

به "فوت و فن های تهیه حلوا؛ عطر و طعمی بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های تهیه حلوا؛ عطر و طعمی بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید